Telefon: +47 452 12 822
Adresse: Sjøgata 2 9008 Tromsø
Inngang ved Bankgata

E-Mail:

 

Nettsky og backup --IT Prat--

Vi kan hjelpe deg med å skaffe en harddisk som er basert på nettsky, slik at du får en sikrere backup av dine filer, bilder, video, etc. Og du kan ha tilgang til den fra hvilken som helst pc som er tilkoblet internett.

 

Men også om du har flere datamaskiner kan du bruke nettsky til å dele dine filer med de andre pc, eller via mobiltelefon i sann tid.

Eventuell deler tilgang til filer med familie, venner eller kollegaer.

 

Eksempel: Om du jobber hjemme pc, slipper du å overføre dine filer til en minnebrikke for å så ta dem med på kontor pc og jobbe videre med dem. Det er alltid risikoen at man mister eller glemmer minnebrikker, så med nettsky lagrings plass er det alltid dine filer tilgjengelig for deg via internett, det eneste du må huske er ditt brukernavn og ditt passord.

 

Annen eksempel: Når du er på ferie og tar bilder via mobil telefon er det lurt å ta backup av bilder til din nettsky når du er på hotell eller en tilgjengelig tråløs tilgang, da om et uhell skulle skje, som å miste telefon eller blir den stjålet, eventuelt ødelagt, da har du fremdeles alle bilder som du har synkronisert med din nettsky tilbake på pc din hjemme i stue, uten at du trenger å ha dårlig samvittighet for å ha mistet mobil med den finne ferie bilder som du har tatt.

 

Det er mange nettsky som er gratis for en begrenset plass, alt fra 2 GB og opp til 7 GB men med betaling en sum i mnd. Kan du skaffe deg helt til ubegrenset plass.

Se video for å se hvordan fungerer.

 

Det er også mange programmer eller applikasjoner som er basert på nettsky som er interessante å bruke for bedrifter, studenter eller privat hjemme.

Eksempel: E-mail, Office applikasjoner som regneark, teks behandling, lage presentasjoner «PowerPoint» databaser og en uendelig muligheter.

Ring eller kontakt oss så kan vi hjelpe med å skaffe den beste Nettsky som passer din behov.

Og hjelper med konfigurere nettsky tilgang for dine datamaskiner og mobiltelefon.

 

 

Nettsky som anbefales

Her kommer linker til nettsky som ITPrat anbefaler.